Hög på livet

Blev en sväng in till stan idag för lite shopping. Det var turister med kartor och gatumusikanter överallt. Men jag älskar det! Sån härlig känsla när man går där med musik i hörlurarna, solen skiner och man känner sig hemma. Gjorde en massa fynd, bland annat ett par skor som jag ÄLSKAR! Fick även en goodiebag på Bikbok när man handlade för mer än 500, dumt att inte shoppa loss då. Innehöll en massa smink, armband och andra bra o ha saker.
Ikväll blir de vin med en vän och sen utgång.
Pussar!
Dagens shoppingoutfit:
Byxor - forever 21
Tröja - Lindex
Jacka - Lindex
Väska - min älskade Celine-väska från Thailand

Tyda framtiden

Jag älskar horoskop! Läsa in varenda ord och försöka tyda vad som kommer hända den närmsta tiden. Även att gå tillbaka och läsa ett gammalt (vet att det betyder otur!) och se att det mesta faktiskt stämmer.
Den här månaden säger mitt horoskop mig att en gammal bekant kommer att ta upp kontakten igen. Väntar med spänning på vem det kan vara..

Dream

Drömmar är inte till för att drömmas, drömmar är till för att förverkligas!

24 april

En uppfriskande morgonpromenad och en timme på crosstrainern på gymmet. Bra start på dagen!

Bartenderdrömmar

För varje gång man blir påmind växer sig drömmen bara starkare. Läste ELLE igårkväll och då kom det upp ett reportage om hur man skulle blanda sommarens godaste drinkar. Lusläste hela artikeln och försökte lägga varje liten detalj på minnet. Skall gå in i det här till hundra procent och börja plugga på lite redan nu om drinkar och spritsorter, allt för att kunna komma så långt som möjligt senare, både under och efter bartenderutbildningen. Längtar!

Regn...

Blev en springtur i regnet med pappsen när jag kom hem från dansen. Körde intervaller i backe. En extremt lerig backe! Var skitig upp till knäna när jag kom hem och skorna skall vi inte ens tala om. Träningsmotivationen är på topp!

Där jag hänger min hatt

Har haft en riktigt bra helg! Började fredagkvällen på kägelbanan på söder med en konsert med Norlie & Kkv. Dem gjorde en lite kort men väldigt bra konsert! Premiärspelade deras nya singel som säkert kommer spelas en massa i sommar. Efter det gick vi vidare till Oxid för shottar och sen avslutade vi kvällen på Solidaritet. Riktigt lyckad kväll!

I am amazing

Allt handlar om inställning

Tassel

Fått lite inspiration från allas vår Maria Montazami när jag inrett mitt rum...

Lycklig tjej

Kom hem från jobbet inatt efter en 14 timmar lång arbetsdag. Trött i benen och sjukt godissugen. Möttes av det här i köket. Hur lycklig blir man inte?! Underbara mamma!

Let the sun shine in

Tänk vad lite sol kan göra! Helt plötsligt känner man sig som en ny människa och humöret är på topp. Drog till gymmet när jag vaknade och körde ett hårt pass på crosstrainern och sen lite mage. Gick förbi Lindex på vägen hem och lyckades få med mig både skinnjacka och spetstopp. Shopping! Blev en promenad med dem små vilddjuren i solen med mina nya kläder.
Ett av dem små monstrena

Hunger games

Precis kommit hem från bion efter att ha sett Hungerspelen. Sjukt bra film! Riktigt grym var den. Har köpt bok 1 och 2 så ska sätta igång och läsa dem nu. En vän som läst boken innan hon såg filmen sa att hon blev lite besviken på filmen, så tänkte att om jag ser filmen först så lär ju boken bara var ännu bättre. Smart va?

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Energi

Fyllt på med lite energi efter massa skitsnack och planering inför sommaren med tjejerna. Sommarens festival peace and love planeras för fullt. Tält skall köpas och fobier skall botas innan vissa av oss ens kan sätta sin fot i "det där tältet". Men kul kommer det bli!
Känns dock rätt långt borta nu när man kollar ut genom fönstret och snön vräker ner. Men men, nån gång borde väl sommaren komma...
Kram!
Bästa P&L gänget! Tagga tagga!

Good day

Har haft en riktigt effektiv dag idag! Blev väckt imorse av att jobbet ringde och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Jobbade till halv fyra, sen direkt hem, ut på en långpromenad med hundarna, ner till banken och fixa lite och sen ut på ett träningspass med Elin. Hemma och klar vid halv sju!
Nu kan jag slappa i soffan framför datorn med gott samvete resten av kvällen.

Mammamys

Får bli ett snabbt inlägg här på morgonen (förmiddagen?) innan jag åker in till stan för att möta upp mamma för en heldag på Centralbadet. Skall prova på deras relaxavdelning med ett stort salongsbad och en massa olika pooler och bastuavdelningar. Sen skall vi till Vapiano i gamla stan och äta lite middag. Mys!
Har för övrigt helt kärat ner mig i Gina tricots kollektion av jeansshorts! Får se om vi hinner förbi nån butik på vägen till middagen annars slänger jag in en bild här ikväll.
Kram!
'
Poolchill på Koh samui

Word

Listen to your heart more than your brain

Inspire

Vet inte var jag fann inspirationen till att gymma idag men om den ville visa sig varje dag hade ju det varit trevligt. Direkt när jag rullade ut cykeln ur förrådet tog vinden i och det började regna lite mer. Men jag började trots det trampa ner mot gymmet. Väl framme körde jag 45 minuter på motionscykeln, mage och stretching. Sen trampade jag hem i regnet igen.


Slänger in en inspirationsbild från Thailand.
Lycka!

So put your hands up to the sky

Dags att åka ner en sväng till gymmet. Mamma har lånat bilen så får bli cykel i duggregnet. men vad gör man inte för beach 2012? Bara en och en halv månad kvar nu sen är det juni, två och en halv månad kvar till peace and love. Längtar!
Dagens pepplåt

Come into my room

Jag absolut älskar mitt nya rum! Har renoverat hela påskhelgen och på bara tre dagar gick det från att vara ett rosa tonårsrum till ett vitt, lite mer vuxet sovrum. Love it!!
En spegel to die for! Finaste nånsin, tog ett tag att hitta den men helt plötsligt stod den bara där. Inköpt på Chilli
Kakfat från Ikea som smyckesförvaring
Gamla lampan fick vara kvar. Kändes som att den syns mycket mer till vita väggar, passade in riktigt bra då.
Lägg även märke till tapeten, hur fin!?!? Älskar den!
Små Iittala-skålar med mer smycken
Mina framtida bartenderdrömmar får ta plats här i fönstret. Kommer berätta mycket mer om dem senare.

Glassss i stora lassss

Igår kväll blev det hemmagjord glass för hela slanten. Vaniljglass, hallonsorbet och färska jordgubbar. Mums!!

Längtan

Ta mig tillbaka nu!

Again and again

Vet inte hur många bloggar jag startat nu för att sen tröttna och avsluta dem. För varje nystart i livet känns det som att man vill dokumentera det, men sen är det bara kul till en början och man slutar. Men nu ska jag ta tag i det här på allvar!
Välkomna till min värld!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!