Tack för en kul kväll tjejer!


Wrong time

Så.Dålig.Tajming... Med allt. Kom tillbaka om tre år. Skall bara hinna göra allt jag vill göra och leva ut mina drömmar först. Det som betyder något <3

DIY

Dagens projekt!

My darlings

Har länge velat ha ett par Jeffrey Campbell skor i Lita-modellen. Men eftersom jag inte använder skor med klack så överdrivet ofta känns priset för ett par äkta lite väl högt. Men kände att det var dags att köpa ett par nu eftersom praktiskt taget alla kläd- och skokedjor kommer ut med fejk till lägre pris i samma modell. Dessa hittade jag på skopunkten för 399 kronor (fynd!) och pimpade dem med en berlock. Ett enkelt sätt att göra skorna lite egna!

Skön söndag

Vaknade klockan tio imorse och första tanken som slog mig var, ååh bara fyra timmar kvar sen dags att åka till jobbet. Kom dock på rätt fort att jag faktiskt var ledig idag! Blev en timmes svettande på gymmet med Julle. Hann även med att peppa och planera inför sommarens roligheter. Närmast är det Peace and Love med fina vänner som gäller och är så taggad! Ska bli galet kul. Träffa gamla vänner man inte sett på länge och lyssna på massa bra musik. Fick reda på idag att Roxette kommer, känns som ett sånt band man skall ha sett och tror dem är riktigt bra live.
Hade lite energi kvar när jag kom hem från gymmet så drog med mig pappa ut på en halvtimmes springtur. Bra, kan man äta chips och kolla på big brother finalen med gott samvete ikväll!

spets

Klippte av ett par gamla jeans med hög midja, gjorde lite slitningar och sydde på en gammal spetsduk från gammelmormor på fickorna. Kommer bo i dessa i sommar!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!